Спорт

ЗОШ №25 отримала сучасний спортивний майданчик

У місті завершилося будівництво чергового багатофункціонального спортивного майданчика. Відтепер учні ЗОШ №25 зможуть займатися там міні-футболом, баскетболом і волейболом. Вчора, 12 грудня, новий спортивний об’єкт презентував міський голова Олександр Симчишин.

Зведення майданчика підрядник завершив раніше, але погодні умови не дозволяли показати його громаді. Він вже готовий до експлуатації, але цього разу посадовці вирішили відмовитися від урочистого відкриття і проведення першого міні-футбольного матчу, щоб не змушувати дітей мерзнути. Майданчик біля ЗОШ №25 став вже 16-им, збудованим за бюджетні кошти впродовж трьох років.

“Зведення цього спортивного майданчика коштувало бюджету понад два мільйони гривень. Завдяки цьому діти зможуть дбати про здоровий спосіб життя та займатися тут різними видами спорту, — розповідає Олександр Симчишин. — Це лише частина загального об’єкта, адже наступного року тут плануємо створити ще один майданчик зі штучною травою. Таким чином школа та довколишній район отримають два спортивні майданчики. Загалом цього року ми збудували сім подібних об’єктів у різних мікрорайонах міста. Подібними темпами плануємо працювати й наступного року”.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *