На варті

Міцніли духом єдності

Міцна стіна оборони на Сході — наші військові, а стіна підтримки військових — волонтери. І тих, і інших у День волонтера і напередодні Дня Збройних Сил України привітав міський голова Олександр Симчишин, зазначивши, що війна між Україною та Росією повинна закінчитися нашою перемогою. Для цього маємо бути єдині, починаючи з громади міста.

Втішно, що урочистості у міській школі мистецтв об’єднали повен зал військових, які нарешті одягли парадне, а ще недавно були серед військового пороху, і волонтерські команди, котрі знають і вміють задовольняти потреби українських вояків.

До залу звернулася голова громадської організації “Державницька ініціатива Яроша” Валентина Базилюк: “Творити добро — стиль нашого життя, найбільше добро — заради перемоги. Так хочеться, щоб наші сини й доньки нарешті приїхали з передової святкувати Новий рік, Різдво вдома. Вдячна і церковнослужителям, які духовно підтримують наших воїнів, а саме настоятелям храмів святого Миколая села Олешин та Христа Царя Всесвіту у Хмельницькому, їхнім прихожанам…”

Мала слово й координатор Центру допомоги учасникам АТО на Хмельниччині Наталя Дзекар, яка вручила міському голові написану дітьми книгу “Творімо добро разом”, куди увійшла історія про юного хмельницького волонтера Артема Харченка. Нстворена книга за ініціативи Міністерства закордонних справ України в рамках міжнародного соціального проекту “Книга добра”.

Після урочистостей та вручення нагород учасникам бойових дій, вдовам загиблих героїв, волонтерам, усіх чекала концертна програма від ансамблю сучасного танцю “Шок денс”, вокальної групи викладачів “Арт саунд” та вихованців дитячої школи мистецтв.

Ірина САЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *