Спорт

Біжимо разом із поліцією

У суботу в парку ім. М.Чекмана управління патрульної поліції в Хмельницькій області запросило усіх охочих долучитися до акції “Біжимо разом”. Естафету проведення акцій, спрямованих на популяризацію здорового способу життя, хмельницькі правоохоронці прийняли від колег із Дніпропетровської області.

“Ми хочемо, щоб усі хмельничани вели здоровий спосіб життя. Помірні зайняття спортом — це ключ до міцного здоров’я, довголіття та гарного настрою, — розповідає співорганізатор акції, заступник начальника управління патрульної поліції в Хмельницькій області Альона Стрижак. — У позаробочий час кожен поліцейський займається фізичною підготовкою. Я не є винятком з цього правила. Зокрема, моя програма складається з тренажерного залу, силових вправ і бігу”.

Учасники “Біжимо разом” стартували на початку набережної. Перед безпосередньо забігом вони провели розминку. Хмельничани разом із поліцейськими територією парку пробігли один кілометр. На завершення присутніх чекало зайняття з кросфіту, яке провели поліцейські інструктори. Підтримали пробіг, зокрема й своєю участю, представники відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області, які підготували для наймолодших приємні подарунки.

Наш кор.

Фото Андрія ЯЩИШЕНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *