Спорт

Спортивний подарунок для СЗОШ №27

Вчора, 11 жовтня, у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха урочисто відкрили новеньке міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

Спортивний майданчик у СЗОШ №27 став уже 14-м, який відкрили у Хмельницькому впродовж двох останніх років. Його будівництво коштувало міському бюджету 1,5 мільйона гривень.

“Ми намагаємося справедливо розподілити по різних мікрорайонах міста спортивні майданчики, які запланували збудувати. Щодо шкіл, то у нас є план будівництва подібних споруд, — розповідає міський голова Олександр Симчишин. — Головна мета — забезпечити всі школи міста якісними спортивними майданчиками. Коли діти матимуть гарні умови для занять спортом, тоді вони дбатимуть про своє здоров’я й не думатимуть про дурниці”.

Після показових виступів вихованців навчального закладу й урочистого перерізання стрічки діти змогли випробувати якість міні-футбольного поля. Перший матч на ньому провели учні шкіл №№24, 27.

Наразі в місті будуються п’ять багатофункціональних спортивних майданчиків. До кінця цього року міська влада планує відкрити два на стадіоні “Локомотив”, що в Гречанах, та в ЗОШ №25. (Заріччя).

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *