Місто і влада

“ДомКом Хмельницький” і стан екології

Сьогодні, 10 жовтня, заступник міського голови Володимир Гончарук вислуховував проблеми й побажання хмельничан у форматі прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає”. Цього разу надійшло лише три дзвінки від містян.

Перший — від хмельничанки, яка поцікавилася розподіленням бюджетних коштів щодо забезпечення учасників АТО житлом. Володимир Гончарук розповів, що при міській раді діє робоча група, яка займається цим питанням. Детальну інформацію їй нададуть письмово.

Наступною зателефонувала мешканка будинку №3а на вулиці Свободи. Спочатку вона подякувала міській владі за вирішення проблем будинку. Нині її та решту мешканців турбують два питання. Перше стосується керуючої компанії “ДомКом Хмельницький”.

За словами хмельничанки, співвласники будинку не одразу почали користуватися послугами цієї компанії. Два місяці вони самотужки прибирали прибудинкову територію та косили траву. Проте нині “ДомКом Хмельницький” виставляє за цей період рахунок за ненадані послуги. Інше питання стосується кабелів Інтернет-провайдерів. Вони встановлені хаотично, тому хмельничанка просить помістити їх у короб, щоб вони нікому не заважали.

Володимир Гончарук пообіцяв посприяти у вирішенні цих проблем й одразу після звернення надав відповідні розпорядження.

Останнім подзвонив хмельничанин, який цікавився загальною екологічною ситуацією в місті.

“Нині можемо казати, що в Хмельницькому зменшилися викиди вуглекислого газу від об’єктів промисловості, але зросли від приватного автотранспорту. Також місту вдалося зменшити споживання природного газу. Щодо сміттєзвалища, то нині триває робота над розробкою проектно-кошторисної документації щодо його реконструкції”, — зазначив Володимир Гончарук.

Також заступник міського голови пообіцяв, що чоловікові надішлють у письмовому вигляді конкретну інформацію щодо екологічної ситуації в обласному центрі.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *