Спорт

Олександр Симчишин привітав Марину Бех за здобуту срібну нагороду

Ще в серпні хмельничанка Марина Бех посіла друге місце в стрибках у довжину під час чемпіонату Європи з легкої атлетики, що проходив у Берліні. Вчора, 3 жовтня, міський голова Олександр Симчишин привітав спортсменку з її досягненням.

“На чемпіонаті Європи дивився цілеспрямовано лише стрибки у довжину, адже очікував на ваш виступ. До золота не вистачило лише три сантиметри, але впевнений, що наступного разу перемога буде досягнена, — наголосив Олександр Симчишин. — Тому дякую за все, що ви робите для міста, що популяризуєте Хмельницький не лише на теренах України, а й у світі. Бажаю лише перемог. А ми постараємося зробити все можливе, щоб допомогти вам у цьому й розвивати легку атлетику в Хмельницькому”.

Міський голова вручив Марині Бех та її тренеру почесні грамоти й цінні подарунки.

Сама Марина Бех поділилася, що після нетривалого відпочинку вже розпочала тренування. Нині триває підготовка до зимового сезону. Поки погода дозволяє, атлетка тренується на стадіоні “Поділля”.

“Стрибаю найперше для себе, адже це те, що я люблю. Це невід’ємна частина мого життя. Щодо нагород, то їх приємно отримувати. Кожен спортсмен хоче, щоб всі помічали його працю, його досягнення. Тому ти намагаєшся порадувати не лише себе, а й тренера, рідних, Україну”, — зазначила Марина Бех.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *