З життя громади

У День міста народилося 11 немовлят

Сьогодні, 2 жовтня, очільник Хмельницького Олександр Симчишин завітав у міський перинатальний центр привітати матусь, які народили у День міста. Як відомо, подібні вітання отримують матері, котрі народили в новорічну ніч, у День матері та День міста. Так, під час відзначення 587-ї річниці Хмельницького на світ з’явилися шестеро дівчаток і п’ятеро хлопчиків.

“Цього року ми святкували День міста під гарним гаслом — “Хмельницькому 585: Майбутнє прекрасне”. Тому хочу побажати, щоб майбутнє ваших дітей було дійсно прекрасним. Щоб вони жили в успішному місті, яке ми намагаємося збудувати, — наголосив Олександр Симчишин. — Бажаю вам здоров’я, позитиву і перемог. Також не можу забути про свою традиційну настанову: якщо у міського голови троє дітей, то хмельничани не мають мати менше, адже діти — це найдорожче в житті”.

Щасливим матусям міський голова вручив корисні подарунки. Самі ж породіллі стверджують, що найбільшим подарунком для них є їх немовлята.

“У День міста Бог подарував нам двійко хлопчиків. Одного чоловік назвав Владиславом, іншому я вибрала ім’я Денис”, — поділилася Алла Галанзовська. Її чоловік В’ячеслав теж стверджує, що сповнений щастя, а батьківство — найпрекрасніше в світі почуття.

Наш кор.

Фото Андрія ЯЩИШЕНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *