Спорт

Новий спортивний майданчик у СЗОШ №8

До Дня міста минулого четверга в СЗОШ №8 на вулиці Гальчевського урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик. Завдяки його якісному штучному покриттю діти зможуть комфортно займатися міні-футболом.

Загальна вартість нового спортивного майданчика становить півтора мільйона гривень. На його будівництво, яке тривало два місяці, кошти порівно виділили з міського й державного бюджетів. Відтак це вже 11 новий спортивний майданчик, відкритий у нашому місті впродовж двох років.

“До кінця року в Хмельницькому буде 15 спортивних майданчиків для міні-футболу, баскетболу, волейболу, тенісу. Зокрема, здамо в експлуатацію ще чотири — у ЗОШ №№25, 27 і два — на стадіоні “Локомотив”, — розповідає міський голова Олександр Симчишин. — Ми маємо амбітну мету: у кожній школі та дворі, де є необхідне місце, відкрити такі майданчики. Це робимо, аби діти проводили час тут, займаючись спортом, а не на лавочках із пляшкою пива. Саме так ми виховаємо здорову й сильну націю”.

Перерізавши червону стрічку, очільник міста подарував школі футбольний м’яч і зробив перший удар по воротах. Після урочистої церемонії діти випробували якість штучного поля, провівши товариський матч з міні-футболу.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *