З життя громади

Розвитку краю сприяє народний депутат

За сприяння народного депутата Сергія Мельника під час затвердження змін і доповнень до розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів з соціально-економічного розвитку окремих територій, які вносились розпорядженням Кабінету міністрів України від 11.07.2018 року №478-р., до переліку об’єктів, які будуть профінансовані з коштів субвенції, додані:

Будівництво мереж водопроводу та напірної каналізації на вул. Геологів — 1750,0 тисячі гривень.

Ці ділянки водогону та каналізації — в аварійному стані, і кожна поломка призводить до розриття проїжджої частини вулиці Геологів, що створює проблеми для розташованих уздовж ринків, враховуючи трафік транспорту. На сьогодні державним бюджетом профінансовано аванс у сумі понад 700 тисяч гривень, за який придбано сучасні матеріали. Протягом тижня розпочнуться будівельні роботи.

Придбання спортивної пневматичної зброї для кульової стрільби для НВК №10 (вул. Водопровідна, 11) — 170 тисяч гривень.
На початок вересня всі кошти освоєні. Придбано дві пневматичні гвинтівки виробництва Австрії — для спортсменів-професіоналів високого класу та дві пневматичні гвинтівки, виробництва Іспанії — для спортсменів-початківців.

Капітальний ремонт огорожі на території ДНЗ №54 “Пізнайко” — 295 тисяч гривень. Наразі проектно-кошторисна документація на об’єкт готова, протягом тижня будуть розпочаті будівельні роботи.

Зміцнення матеріально-технічної бази народного художнього колективу ансамблю танцю “Подолянчик” Палацу творчості дітей та юнацтва — 184 тисячі гривень.
За субвенційні кошти для відомого хмельницького колективу придбані професійні відеокамера та фотоапарат, комплект апаратури для запису та відтворення аудіоматеріалу, ноутбук, LED-телевізор та сценічне взуття.

Придбання спортивного обладнання для Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді (вул. Пилипчука, 41) — 1870 тисяч гривень.
Спортивному обладнанню і інвентарю, на якому тренуються відвідувачі центру, вже майже 40 років. Наразі проведено тендер і вже незабаром заклад поповнить суттєво оновить необхідне обладнання й спортивний інвентар.

Придбання комп’ютерної техніки для Хмельницького університету управління та права (вул. Героїв Майдану, 8) — 700 тисяч гривень.
Такого придбання гостро потребує університет, адже термін експлуатації техніки, що використовується сьогодні установою, перевищує дев’ять років, що суперечить Ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності закладів освіти, затвердженим Постановою КМУ від 30.12.2015 року №1187. Після проведення тендера нова техніка замінить застарілу в чотирьох комп’ютерних лабораторіях університету.

Модернізація музейного освітлення Хмельницького обласного художнього музею (вул. Проскурівська, 47) — 200 тисяч гривень.
Заснований у 1986 році, художній музей щороку відвідує до 30 тисяч осіб. У ньому експонуються понад 30 стаціонарних виставок, проводяться екскурсії і лекції. В жовтні цього року адміністрація музею за кошти державного бюджету планує модернізувати освітлення з урахуванням актуальних тенденцій експонування, які застосовуються провідними європейськими музеями.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *