Спорт

Битва за Кубок України з регбі-7

Вчора, 19 серпня, на стадіоні “Поділля” відбулася непересічна спортивна подія — Кубок України з регбі-7. Позмагатися між собою у наше місто завітали команди з Харкова, Дніпра, Львова, Києва, Кривого Рогу та Одеси. Хмельницький представив одразу два регбійні клуби “Evolution 7’s” і “Поділля”.

Упродовж дня на полі точилася запекла боротьба між регбійними командами з різних міст. Втім важчим протистоянням виявився матч між “Evolution 7’s” і харківським “Олімпом”, які очікувано для всіх вийшли у фінал. Хмельничани спробували відібрати Кубок України в його чинного володаря.

У фінальному матчі першими відкрили рахунок харків’яни. Втім “Evolution 7’s” зміг швидко його зрівняти. Після того, як хмельницькі регбійники отримали жовту картку і залишилися у меншості, харків’яни забили доленосні п’ять очок. Попри старання спортсменів “Evolution 7’s” так і не спромігся відігратися.

У результаті рахунок — 12:7 на користь “Олімпу”, який залишився чинним володарем Кубка України з регбі-7. Відповідно хмельницька команда знову змушена задовольнятися “сріблом”. Третю й четверту сходинки посіли команди “Лідерс” (Одеса) та “Політехнік” (Київ).

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *