Культура

На хмельничан очікує фестиваль сучасної моди

У суботу, 18 серпня, в місті відбудеться перший масштабний фестиваль сучасної моди “Мо/Дні”, на якому можна буде побачити покази мод місцевих брендів і придбати якісний одяг.

За словами начальника міського управління економіки Оксани Новодон, проект “Мо/Дні” проводитиметься в рамках Програми громадських ініціатив. Його автором стала громадська організація “Територія”.

“Заплановані модні покази, розважальна програма й ярмарок одягу. Основною ідеєю ініціативи ГО “Територія” є переосмислення поняття моди та її інтерпретації як важливої частини культури, а також популяризація хмельницьких брендів”, — зазначила Оксана Новодон.

Фактично свято сучасної моди стартує у п’ятницю ввечері. На даху ТРЦ “Квартал” відбудеться вечірка-показ. Щоправда, вхід туди лише за запрошеннями, адже ця частина проекту “Мо/Дні” зорієнтована на вузьке коло людей, які працюють у феш-індустрії.

Основна частина проходитиме у суботу на майданчику поблизу кінотеатру ім. Т.Шевченка. Там о 15.00 стартує показ дитячого та підліткового одягу просто неба “Kids fashion show&market”. Найменші представники модної індустрії з агентства “Little angel” дефілюватимуть в одязі найвідоміших місцевих брендів.

Крім того, для дітей і дорослих запланована цікава розважальна програма.

“З 10.00 у Мистецькому дворику дитячої музичної школи №1 (вул. Проскурівська, 18) також працюватиме маркет-зона, — розповідає співорганізатор проекту “Мо/Дні” Роксолана Іванова. — Там не лише можна придбати модне вбрання, а й познайомитися із незвичним форматом одягу”.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *