Соціум

Хмельничани попрощалися з Іваном Мельником

Сьогодні, 19 липня, хмельничани зібралися на території КП “Хмельницька міська ритуальна служба”, щоб віддати честь 41-річному Івану Мельнику, який загинув 17 липня, захищаючи Батьківщину.

Хмельничанин народився 10 березня 1978 року. Він служив за контрактом у 14-й окремій механізованій бригаді. Іван Мельник, повернувшись із за кордону, вирішив стати на захист України. 17 липня загинув на блокпості поблизу села Золотого Попаснянського району Луганської області.

“Іван був гарною людиною, — ділиться командир загиблого Андрій. — Відповідальний, завжди готовий допомогти, з ним було приємно спілкуватися. У нього була посада командира відділення й під його підпорядкуванням перебували четверо військових. Усі про нього гарної думки. Шкода, що гинуть саме такі люди”.

Такої ж думки про Івана Мельника його шкільні друзі.

“Іван був справжнім другом. Завжди приходив на допомогу, з ним було весело. Загалом він був оптимістом і бачив у людях лише хороше. Мені важко усвідомлювати, що ми втратили таку людину”, — наголосив друг загиблого Євгеній Коронков.

Також за згиблим бійцем відслужили панахиду представники місцевого духовенства. Поховали Івана Мельника на Алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *