З життя громади

Поліцейські отримали від міської влади новенький “Renault Duster”

Вчора міський голова Олександр Симчишин вручив ключі від новенького “Renault Duster”, придбаного за кошти міського бюджету, представникам Південно-Західного відділення поліції.

Новий службовий автомобіль для хмельницьких правоохоронців обійшовся в 600 тисяч гривень. Це вже друга автівка, придбана для поліцейських за кошти міського бюджету. У такий спосіб міська влада намагається підвищити рівень безпеки в обласному центрі.

Ми вже подарували авто Центральному відділенню поліції, тепер — Південно-Західному. Наступного року такий подібний презент плануємо зробити Зарічанському відділенню поліції, — розповідає Олександр Симчишин. — Щоб хмельничани і гості міста могли почуватися в безпеці, необхідно створювати відповідні умови: дбати про вуличне освітлення й системи спостереження, а також матеріально допомагати правоохоронцям. Хочу запевнити: поліція завжди може розраховувати на нашу підтримку, а ми вимагатимемо від неї якісної роботи.

За словами начальника Південно-Західного відділення поліції Тараса Гуменюка, потреба в оновленні й збільшенні автопарку правоохоронців назріла давно.

Нині у нас є сім транспортних засобів: два в складі слідчо-оперативних груп і п’ять автівок використовують фактично 60 співробітників відділення. Всі автомобілі вже не нові. Щоб належним чином реагувати на виклики, ми потребували нову сучасну машину. У середньому за  добу до нас у відділення надходить 80 викликів. Відтепер завдяки допомозі міської влади ми зможемо набагато ефективніше працювати, — наголосив Тарас Гуменюк.

Наш кор.

Фото Андрія ЯЩИШЕНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *