Освіта

Золоті й срібні медалісти отримали нагороди

У вівторок на майданчику біля кінотеатру ім. Т.Шевченка урочисто вручили золоті та срібні медалі хмельницьким випускникам. Цього року відзначилися високим рівнем знань 124 учні. Розділили з ними цю особливу подію їхні класні керівники та батьки.

Завітав на свято і міський голова Олександр Симчишин. “Хочу побажати, аби ви максимально насолодилися цими 15-20 секундами, коли називатимуть ваше прізвище і вручатимуть медаль, адже це незабутній момент у житті, — підкреслив він. — Це задоволення від результату вашої важкої одинадцятирічної праці. Кожен із вас поставив собі мету, і сьогодні є змога підбити підсумок і порадіти своїм успіхам. Також ви маєте подякувати вчителям, що вони допомагали вам досягти цього результату, і батькам, тому що частка їхніх старань теж є у ваших нагородах. Але у першу чергу ви маєте бути задоволеними самі собою”.
Разом із Олександром Симчишиним вручали медалі випускникам секретар міської ради Михайло Кривак, заступник міського голови Галина Мельник та депутат обласної ради Анатолій Панчук.
Шкільні уроки для випускників тепер у минулому, але здобуті знання відкривають дорогу в майбутнє. Своїми планами поділилися вже колишні учні СЗОШ №20.
Юлія Качаровська: “Я хочу стати вчителькою англійської мови. Мені ніколи не забудуться шкільні пригоди на перервах, тому хотілося б у майбутньому повернутися назад до школи”.
Артем Чорноок: “Серед моїх планів на майбутнє — створити щасливу сім’ю й стати успішним у галузі IT-технологій. Маю намір спробувати свої сили в програмуванні. Покидаючи школу, залишаю із собою спогади про уроки географії, які завжди були для мене цікавими”.
А Вікторія Гайдачук із СЗОШ №22 мріє пов’язати життя з журналістикою.
Вони ще діти, хоча й вважають себе дорослими. Попереду на них чекає різнобарвне життя. Школа стала початковим етапом, де почерпнули свої найцінніші уроки. Восени вони вже будуть носити почесне звання студента, а сьогодні насолоджуються останніми митями у ролі випускників.
Марина КОВАЛЬЧУК
На фото: випускники Вікторія Гайдачук, Артем Чорноок та Юлія Качаровська
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *