Культура

“Неприхована краса” подільських жінок

У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка серії фотографій під назвою “Неприхована краса” авторства хмельничанина Віктора Федотова.

Віктор більше десяти років займається фотографією. Зазвичай, працює на замовлення, а саме знімає весільні і студійні фото. Також є одним із засновників таких відомих у місті фотостудій, як “Roof” та “Інша студія”.

 Фото у стилю ню стали для автора експериментом. Раніше йому не доводилося знімати цілу серію саме цього жанру, але тим не менш у кожному знімку відчувається погляд професіонала. Кожна жінка на знімку намагається приховати свої недоліки і показати переваги власного обличчя й тіла. Зображуючи жінок оголеними, автор підкреслив неповторність кожної із зображених моделей і передав через їхню зовнішню красу внутрішню розкутість.

Дуже важко пояснити, чому я обрав саме ню. Раніше я вже пробував сили саме у цьому жанрі і мені подобалося, тому що навіть на різноманітних фото-сайтах, як правило, це найпопулярніша тема. Такі фото найбільше набирають лайків і обговорюються. Але мені не подобалося те, що я бачив, а тому вважав, що зможу зняти краще. Ця виставка є спробою показати, що можна знімати по-іншому”, поділився Віктор Федотов.

Привітали з відкриттям виставки друзі фотографа, також Віктор Федотов отримав подяку міського голови Олександра Симчишина “За вагомий особистий внесок у формування національно-патріотичних якостей молодого покоління, розвиток сучасного національного фотомистецтва та популяризації фотографічних знань серед молоді”.

Виставка триватиме до 10 липня, тому всі охочі запрошуються до міського музею-студії фотомистецтва, щоб на власні очі побачити пікантні знімки досвідченого фотомайстра.

Марина КОВАЛЬЧУК

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *