Культура

Череду дитячих розваг розпочато!

Малеча також демонструвала власні таланти

 Минулої суботи біля кінотеатру ім. Т.Шевченка відбулася перша “Дитяча гуляночка” в рамках відкритого літнього фестивалю, у якому за краще проведення дитячих свят змагатимуться приватні та комунальні заклади, а також громадські організації, які працюють з дітьми.

Цього разу малечу розважав міський Будинок культури.

Оскільки організатор фестивалю — міська рада, зокрема міське управління культури та туризму, то першим показував свої вміння веселити дітей заклад, підпорядкований цій структурі, — розповідає масовик-затійник, представник міського БК Сергій Щербанюк. — Подібні гулянки відбуватимуться щосуботи о 17.00 до 11 серпня. По завершенню фестивалю за відзняті відео кожної гулянки ТРК “Місто” хмельничани голосуватимуть у мережі Інтернет. Відео гулянки, яке набере найбільшу кількість вподобайків, переможе у фестивальному конкурсі”.

Протягом години-півтори діти матимуть змогу разом із батьками розважитися під час різноманітних конкурсів, вікторин, майстер-класів та показати власні таланти.

На першій “Дитячій гуляночці” малеча разом із дорослими навчилися танцювати українські народні танці разом з відомими не лише в Україні танцювальними колективами міського Будинку культури “Намисто” і “Веселка”.

Ведучий заходу Сергій Щербанюк під час цікавих конкурсів навчив дітей розрізняти добрі і погані вчинки.

А ще хлопчики та дівчатка прослухали виступи ровесників, котрі вже брали участь або ж готуються до всеукраїнських мистецьких конкурсів.

Не просто гарно провели час, а й подарунки отримали ті, хто завітав на “Дитячу гуляночку”. Серед найкращих призів за кмітливість, рухливість, таланти і веселу вдачу — знижки на розваги у парках міста, солодощі.

Вже наступної суботи зовсім юних хмельничан та їхніх батьків розважатиме парк святкувань дитячих днів народжень “Дитяча планета”.

Тож буде де розважитися хмельницьким дітям влітку, а батьки знатимуть кращі місця проведення дитячих забав.

Ірина САЛІЙ

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *