Культура

Чим здивує “My fest”?

На території Молодіжного парку поблизу міського пляжу 30 червня на хмельничан очікує фестиваль “My fest”, який цьогоріч продовжує справу “Green fest”. Нові організатори обіцяють, що зроблять його не гіршим за попередній. Усі цікавинки “My fest” вони презентували на сцені поблизу кінотеатру ім. Т.Шевченка.

За словами співорганізатора фестивалю, заступника начальника міського управління молоді та спорту Олени Мандзій, цього року на проведення “My fest” виділено 200 тисяч гривень. Завдяки таким коштам він стане найяскравішим фестивалем міста.

Цього разу фестиваль матиме до десяти локацій з найрізноманітнішим наповненням, щоб кожен з відвідувачів зміг знайти для себе щось цікаве, — розповідає Олена Мандзій. — Зокрема обладнаємо мистецьку, наукову, спортивну, дитячу зони. Крім того, на My fest буде дві сцени — велика та мала. На останній виступатимуть поети й коміки, звучатиме акустична та електронна музика”.

Також вона зазначила, що хедлайнерами цьогорічного фестивалю стануть рок-гурти “Karna” і “Безодня” та поп-виконавець Іван Наві. Вони виступатимуть на великій сцені. Крім того, на фестиваль завітає відомий сучасний письменник Любко Дереш.

На фестивалі будуть якісно представлені не лише розваги, а й освітні заходи, — каже співорганізатор “My fest”, голова ГО “Молодь за краще майбутнє” Владислав Гребенюк. — Зокрема, в освітній зоні презентуємо молоді місцеві громадські організації та напрямки для власного розвитку. А у форматі живої бібліотеки відвідувачі зможуть поспілкуватися з лекторами на актуальні теми.

Отож, 30 червня на території Молодіжного парку на жителів і гостей міста чекає цілий день розваг, корисної інформації та гарного настрою.

Наш кор.

На фото: виступ гурту “The same toy” під час презентації “My fest”.

Фото Андрія ЯЩИШЕНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *