З життя громади

На теми транспорту й сміття телефонували хмельничани

15 травня під час прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає” на запитання хмельничан відповідав заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Цього разу переважну більшість тих, хто звертався, хвилювало транспортне сполучення в місті. Новації, які впроваджує управління транспорту та зв’язку, влаштовують не всіх. Зокрема, С.Петрова з проспекту Миру скаржилася, що тут не ходить тролейбус №2а. Пенсіонерам, аби дістатися ринку “Ранковий”, потрібно доїжджати кількома видами транспорту. Це створює людям, особливо похилого віку, певні незручності. Також вона нарікала на нетактовність водіїв, розповіла й про конкретний випадок, який трапився з нею.
Мешканка Дубового просила збільшити кількість тролейбусів №15, аби скоротити час між маршрутами.
Проблемою транспортного сполучення переймався і мешканець Озерної, також звертався з проханням поновити рух тролейбуса №2а за попереднім маршрутом.
Мешканець будинку №17 на вулиці Вайсера переймався сміттям, яке хоча й прибирається з баків, але те, що розкидається навколо, розноситься вітром. Просив вплинути на тих, хто займається безпосередньо вивезенням відходів.
Тему майбутнього сортування сміття порушила пані Галина. Вона просила підписати сміттєві баки, аби поступово привчати хмельничан розкладати сміття в різні ємності.
Чи не розпочнеться монетизація пільг на проїзд у транспорті наступного місяця — таке запитання поставив невідомий пенсіонер.
Всі запитання, пояснив заступник міського голови, будуть узяті на контроль.
Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *