Соціум

Прикордонники змагались урукопаш

Прикордонники у спорткомплексі Національної академії приймали черговий турнір чемпіонату Державної прикордонної служби України з рукопашного бою.  Цей вид єдиноборств популярний серед силових структур, тож у чемпіонаті змагалися 24 команди прикордонників з різних областей країни, а це — понад сотня спортсменів, серед яких троє майстрів спорту України міжнародного класу, семеро майстрів спорту України, 16 кандидатів у майстри спорту України.

Прикордонники у спорткомплексі Національної академії приймали черговий турнір чемпіонату Державної прикордонної служби України з рукопашного бою. Цей вид єдиноборств популярний серед силових структур, тож у чемпіонаті змагалися 24 команди прикордонників з різних областей країни, а це — понад сотня спортсменів, серед яких троє майстрів спорту України міжнародного класу, семеро майстрів спорту України, 16 кандидатів у майстри спорту України.

 

Завітали на турнір високі гості, зокрема голова спорткомітету прикордонного відомства Микола Подоляк, начальники обласного та міського управлінь молоді і спорту Сергій Ремез та Володимир Клімов, представники ФСТ “Динамо” і  Національного олімпійського комітету в області Сергій Франков та Віктор  Флентін. Судив змагання суддя національної категорії Гарій Осєдлерич.

У вітальному слові ректор академії Олег Шинкарук підкреслив важливість і честь для навчального закладу приймати змагання такого високого рівня.

Під час урочистостей наказом Міністерства молоді та спорту України було вручено ряд спортивних звань, зокрема майстра спорту України з універсального бою — Анатолію Жураківському, Денису Кухарю та Станіславу Сергійчуку, майстра спорту України міжнародного класу з рукопашного бою — Євгену Хотіню, майстра спорту України міжнародного класу з універсального бою — Степану Кордяку, майстра спорту України міжнародного класу з комбат дзю-дзюцу  — Андрію Кузьмі, заслуженого тренера України з універсального бою — підполковнику Андрію Недільку.

Переможці чемпіонату визначатимуться в особистих і командних видах у два тури. Першого дня відбулися кваліфікаційні поєдинки, під час яких спортсмени продемонстрували техніку бою зі зброєю та без зброї.

Наш кор.

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *