Соціум

Олімпійський день з грандіозним забігом

Минулого четверга у Хмельницькому відбувся Олімпійський день, насичений різноманітними спортивними заходами, кожен із яких покликаний довести важливість здорового способу життя.

 

 

Минулого четверга у Хмельницькому відбувся Олімпійський день, насичений різноманітними спортивними заходами, кожен із яких покликаний довести важливість здорового способу життя.

Олімпійський день розпочався масовим забігом, у якому взяли участь до 800 людей. Більшість бігунів — правоохоронці, проте кожен охочий хмельничанин міг долучитися до пробігу вулицями міста. Так, найстаршому учаснику було 78 років, а наймолодшому — лише вісім. Стартували бігуни біля обласного управління поліції, що на вулиці Зарічанській. Незважаючи на спеку, вони швидко подолали запланований маршрут, який проліг вулицями Зарічанською, Степана Бандери, Прибузькою, Свободи і Проскурівською, фінішувавши на стадіоні “Поділля”.
“Вирішили долучитися до пробігу, щоб показати важливість спорту й здорового способу життя. Кожен працівник поліції постійно займається спортом і це допомагає в професійному житті. Переконаний, що кожен хмельничанин повинен культивувати любов до здорового способу життя. Бігти було приємно, адже відчувався сильний командний дух. Саме тому ніхто не відставав”, — поділився тимчасово виконуючий обов’язки начальника Хмельницького відділку поліції Володимир Калашнік.
Учасники не обмежилися лише бігом і взяли участь у масовій зарядці на футбольному полі стадіону. Вони синхронно за вказівкою тренера виконували вправи. Опісля там же відбулися перегони на велосипедах серед вихованців дошкільних навчальних закладів, а ще — спортивні естафети серед учнів ДЮСШ і показові виступи з різних видів спорту.
Кульмінацією Олімпійського дня став товариський матч між футбольною командою “Поділля” та збірною “Динамо”, до складу якої увійшли представники місцевих силових структур.
Рахунок відкрили лише у другому таймі футболісти “Поділля”. Невдовзі динамівці забили гол у відповідь. Усе нібито йшло до нічиєї, проте на останніх хвилинах матчу вирішальний гол правоохоронцям забив футболіст “Поділля” Андрій Муляр. У результаті з рахунком 1:2 вони й перемогли.
Андрій ЯЩИШЕН
Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *