Соціум

У Хмельницькому і Кам’янці голодують бютівці

Акція голодування однопартійців Тимошенко безстрокова, стартувала вона 27 квітня. У знак солідарності з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії в Харкові, бютівці на головному майдані обласного центру біля облдержадміністрації встановили намет…

Акція голодування однопартійців Тимошенко безстрокова, стартувала вона 27 квітня. У знак солідарності з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії в Харкові, бютівці на головному майдані обласного центру біля облдержадміністрації встановили намет, в якому проводитимуть свою акцію, другий намет — у Кам’янці-Подільському, повідомляє УНІАН.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спочатку тут головуватимуть більше 10 партійців. Вони відмовляються від їжі – будуть пити тільки кип’ячену воду. Організатори планують залучити до акції до трьох десятків людей. На партійному наметі вивісять гасла “Припиніть вбивати Юлю” і “Сьогодні Юля — завтра ти”. Кожен голодуючий отримає пов’язку «Я голодую». Акція в Хмельницькій області буде продовжуватися до тих пір, поки буде голодувати Тимошенко.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *