Соціум

Хто ти, майбутній олімпійцю?

Під таким гасом відбулися обласні літні юнацькі спортивні ігри серед школярів та учнів ДЮСШ “Колос”, на які прибула майже тисяча учасників із усіх районів Хмельниччини.

Під таким гасом відбулися обласні літні юнацькі спортивні ігри серед школярів та учнів ДЮСШ “Колос”, на які прибула майже тисяча учасників із усіх районів Хмельниччини.

Найкращих визначали в 14 видах програми: боксі, вільній боротьбі, важкій атлетиці, велоспорті, гандболі, дзюдо, настільному тенісі, карате, легкій атлетиці, пауерліфтингу, тхеквондо ВТФ, футболі, шахах та змаганнях із загальної фізичної підготовки серед сільських загальноосвітніх шкіл.

Урочисте відкриття ігор пройшло на спорткомплексі “Поділля”. Парад очолив майстер спорту з важкої атлетики та гирьового спорту, чемпіон світу серед ветеранів, тренер-викладач Маківської ДЮСШ Дунаєвецького району Володимир Копичинський.

У гандболі кращими стали представниці Кам’янець-Подільського району. В настільний теніс найкраще зіграли представники Ізяславщини, в шахи — Деражнянщини. З тхеквондо найбільше нагород дісталося спортсменам з Чемеровецького району, з пауерліфтингу — Новоушицького. Серед важкоатлетів кращий результат показали школярі Чемеровецького району, в легкій атлетиці — Старокостянтинівського району. З велокросу та вільної боротьби нагороди за перше місце отримали представники хмельницької ОК ДЮСШ “Колос”.

У футболі серед молодших учасників перемогла Красилівщина, серед старших — Полонщина. Серед дівчат у цій дисципліні кращою була команда Хмельницького району.

У багатоборстві загальнофізичної підготовки перемогу святкував Ізяславський район.

Переможці та призери в індивідуальних видах нагороджені медалями та грамотами, а команди-переможці — кубками від обласного відділення НОК України.

За матеріалами НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *