Соціум

У Хмельницькому з’явиться аквапарк

Днями у Хмельницькому розпочато спорудження суперсучасного аквапарку. Історичний момент закладення першого каменя відбувся за участю міського голови Сергія Мельника.

Днями у Хмельницькому розпочато спорудження суперсучасного аквапарку. Історичний момент закладення першого каменя відбувся за участю міського голови Сергія Мельника.

Сергій Іванович схвалив зведення такої споруди і висловив впевненість, що аквапарк додасть Хмельницькому привабливості з точки зору туризму. У закладі можна буде активно відпочити та оздоровитись.

У новозбудованому завдяки інвестору та сучасним технологіям аквапарку хмельничани та гості міста зможуть відчути літо навіть взимку вже за три роки, хоча будівельники мають намір звести його швидше. На початковому етапі будівництва споруди залучено майже 200 осіб та задіяно потужну будівельну техніку.

Площа одного з наймасштабніших водно-розважальних комплексів України сягатиме 25 тисяч квадратних метрів. Розташовуватиметься аквапарк паралельно з вулицею Тернопільською та буде розрахований на одночасне відвідування до однієї тисячі осіб.
Як запевнив керівник групи інвесторів Михайло Шустер, майбутня оаза буде найкрасивішою в Україні. Адже над проектом працюють будівельні та архітектурні групи зі Львова, Сімферополя та Хмельницького.

Відповідно до попередньо проведеної голландською фірмою експертизи, майбутній аквапарк буде одним із найрейтинговіших і зможе позмагатись у комфортності з подібними європейськими спорудами.

Тут діятиме один із найбільших у Європі спортивних залів, спа з унікальними лікувальними можливостями, працюватиме велика кількість басейнів, безліч різноманітних розваг для дорослих і дітей.

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *