Соціум

Секретар міської ради спілкувався з хмельничанами

На черговій прямій телефонній лінії “Міська влада відповідає” у вівторок працював секретар міської ради Валерій Лесков.

На черговій прямій телефонній лінії “Міська влада відповідає” у вівторок працював секретар міської ради Валерій Лесков.

Протягом години традиційного спілкування влади міста з його мешканцями пролунало лише кілька телефонних дзвінків. Зокрема, житель будинку на вулиці Гагаріна порушив проблемне питання несанкціонованої торгівлі на вулиці Кам’янецькій поблизу ринку “Ранковий” та паркування автотранспорту в заборонених місцях. Валерій Олександрович повідомив, що на цій ділянці управління торгівлі постійно проводить рейди спільно з працівниками міського відділу міліції, управління ветеринарної медицини, міської санепідемстанції щодо ліквідації вуличної торгівлі.

Хмельничанка з вулиці Козацької просила посприяти ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища, що утворилося після часткового руйнування паркану будівельного майданчика на вулиці Городовікова в напрямку вулиці Козацької. Валерій Лесков зазначив, що за порушення правил благоустрою передбачаються штрафні санкції і пообіцяв направити туди працівників управління з питань екології та благоустрою.

Ще один додзвонювач звернувся з проханням омолодити дерева на вулиці Заводській між будинками №№16 та 18.

Інший хмельничанин від імені дачників цікавився питанням пільгового проїзду ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей війни та ветеранів праці у транспорті міжміського сполучення, зокрема автобусного маршруту “Хмельницький-Карпівці”.

У ході прямої лінії Валерій Лесков відповів на численні запитання представників засобів масової інформації. Журналісти цікавилися підвищенням ціни на хліб, виділенням коштів на відновлення спортивних і дитячих майданчиків, а також спорудженням на майдані Незалежності монументально-скульптурної композиції “Віра. Надія. Любов”, питанням продажу тютюнових і алкогольних виробів… Валерій Лесков поділився планами міської влади, що стосуються вдосконалення транспортної мережі нашого міста, яку розроблятимуть фахівці “Львівської політехніки”. На ці потреби, за словами секретаря міської ради, з міського бюджету виділено 60 тисяч гривень.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *