Соціум

“Просвіта” — за освіту!

Днями в Народному Домі хмельницької “Просвіти” відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів області “Формування морально-духовної культури особистості учнів ПТНЗ”.

Учасники наради, окрім своєї планової роботи, ознайомилися з діяльністю міського Товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка, голова якого Зоя Діденко відзначила важливість співпраці відповідно до підписаної угоди профтехосвіти області з міською “Просвітою” у справі виховання національно свідомого громадянина України.

Відповідальний секретар Товариства Тетяна Мосійчук ознайомила учасників наради з експозицією “Українська родина”, музеєм міжнародної діяльності, унікальною книгозбірнею читальні та відеотекою Народного Дому, розповіла про співпрацю із навчальними закладами професійно-технічного спрямування міста Хмельницького.

У роботі наради взяв участь і начальник управління освіти і науки обл-держадміністрації Віктор Очеретянко, який відзначив актуальність та доцільність таких спільних заходів.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *