Соціум

Танцюристи “Антареса” знову кращі

На початку місяця в Хмельницькому відбувся чемпіонат України зі стріт-шоу та рейтингові змагання з диско, хіп-хопу, брейк-дансу і танцю живота.

 

На початку місяця в Хмельницькому відбувся чемпіонат України зі стріт-шоу та рейтингові змагання з диско, хіп-хопу, брейк-дансу і танцю живота.

За звання кращих танцюристів України змагалися команди з Одеси, Чернівців, Тернополя, Харкова та Хмельницького. У напруженій боротьбі учасники хмельницького театру танцю “Антарес” знову довели всім, що вони найкращі. 
Зокрема в соло зі стріт-шоу серед дітей до 11 років перемогу здобула Яна Моїсеєва. Чемпіони кубка світу 2010 року Олександр Коротков і Яна Моїсеєва у дуеті здобули перемогу та стали чемпіонами України 2011.
Титул віце-чемпіонів дістався дуету юніорів Валерії Кобець та Вікторії Ковальської. До того ж Валерія виборола ще й третє місце у соло.

Серед дітей до семи років чемпіонкою стала Дарина Танцюра з Деражні. Друге місце посіла Катя Рижук, третє — Христина Чеботарьова.

У стилі диско у категорії діти до п’яти років перше місце здобула Валерія Собко, друге — Богдана Прокопишина, третє місце дісталось Евеліні Киршак.

У змаганнях з данс-шоу в категорії діти до семи років перемогу завоювала Софія Кондратюк з Деражні, друге місце між собою розділили Дарина Танцюра і Богдана Прокопишина. У категорії до 11 років з данс-шоу першою стала Яна Моїсеєва, друге місце виборола деражнянка Анастасія Стрихар.

Серед юніорів перемогу здобула Валерія Кобець, друге місце виборола Вікторія Ковальська.

Наступний чемпіонат України з диско відбудеться в квітні цього року в Чернівцях, звідки наші танцюристи планують привезти ще більше нагород.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *