Соціум

Зоряний голос Росії виходить з тіні

Щодня слухаючи улюблену музику, ми просто насолоджуємося, навіть не замислюючись над тим, скільки зусиль було вкладено в створення тієї чи іншої композиції.

Майже в кожній команді відомих естрадних зірок є артисти, які постійно залишаються в тіні. Не секрет, що бек-вокалісти високо цінуються на Заході, до того ж ця професія є однією з найбільш високооплачуваних. Але на пострадянському музичному просторі ситуація дещо інша. Тут молодим артистам доводиться працювати на “динозаврів” шоу-бізнесу, чекаючи свого зоряного часу. Буває, вони з’являються на великій сцені вже не як бек-вокалісти, а як справжні зірки.
Наприклад, нині відома Олена Кучер (Alyosha), раніше працювала в команді Потапа та Насті Каменських. Їй часто доводилося викладалася на повну, “витягаючи” Настю, але одного разу вона зрозуміла, що у ролі бек-вокалістки справжньої зіркової кар’єри не збудуєш.

Схожа ситуація склалася й зі ще однією українкою, яка підкорила своїм голосом Росію. Нині Марина Мельниченко або Матильда ПАБ відома українським слухачам, як солістка гурту “Аванс”. 
Вокальні здібності Матильди вже стали своєрідним лейблом, знаком якості. Завдяки професіоналізму, хорошому смаку, знанням безлічі стилів у музиці, умінню користуватися тембрами і володінню різними техніками подачі звуку та діапазону голосу Матильда нині є однією з найбільш затребуваних і впізнаваних солісток.

На московській сцені свій творчий шлях Матильда ПАБ розпочала зі співпраці з Аллою Пугачовою. Багато років вона пропрацювала в команді Алли Борисівни, була її сценічною тінню. Прізвисько ПАБ артистці подарувала Примадонна, воно походить від абревіатури її імені і це, мабуть, єдине, що взяла з собою в сольну кар’єру Марина. Виконувати “пілотки” та бек-партії Матильду запрошували такі відомі артисти, як Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Анжеліка Варум, Валерій Леонтьєв, Алсу, Таїсія Повалій… 
Незабаром Матильда ПАБ презентуватиме свій перший сольний альбом під назвою “Час настав”. “Уже настав час і я готова поділитися своїми думками і представити сольний альбом, до якого йшла дуже довго. Я намагалася зробити все, аби кожна нота звучала саме так, як я це відчуваю”, — каже співачка.
Дата релізу альбому запланована на кінець лютого — початок березня цього року. Наразі вже відомо, що менеджмент співачки веде переговори щодо гастролей Матильди ПАБ містами України у підтримку її нового альбому.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *