Соціум

Два флешмоби заради одного кохання…

Приємно було спостерігати за романтичною метушнею навколо Дня святого Валентина. Черги за квітами, тисняви біля кіосків із валентинками, м’якими іграшками, сувенірами… Ті, в чиї серця поцілили стріли Амура, не шкодували ні часу, ні грошей, аби 14 лютого справді запам’яталося надовго. Принаймні, до наступного свята кохання.

Масово та привселюдно його вирішили відсвяткувати активісти двох місцевих молодіжних організацій. Першими свій флешмоб, присвячений Дню Валентина, провели учасники “Креативної молоді”. “На вулиці дуже холодно, а тому трохи любові, тепла і позитиву, який ми намагатимемося подарувати хмельничанам, нікому не завадить”, — сказав їх лідер Павло Четвертних.

З символічними кольоровими сердечками на одязі хлопці та дівчата пройшлися вулицею Проскурівською, а потім до ТЦ “Оазис”, роздаючи перехожим валентинки. Ті флешмобери, які були без пари, в такий спосіб могли пригледіти собі половинки та навіть зустріти справжнє кохання. Коли стемніло, учасники акції повернулися до кінотеатру ім. Т.Шевченка, звідки почали свою ходу, і виклали перед входом велике серце зі свічок. Наступного дня активісти продовжили відзначати День Валентина сеансом катання на ковзанах та грою у “Мафію”.

Тим часом на майданчику біля “Либідь Плази” 25 пар також намагалися зробити цей день несхожим на інші. Взявшись за руки, закохані запалили по небесному ліхтарику та одночасно відпустили їх у небо. У вечірній міський небосхил піднялися 25 палаючих куль, які символізувати гарячі та взаємні почуття молодих людей.

“Хочеться, щоб не лише Валентинів, але й кожен звичайний день був сповнений світлими та радісними емоціями. Думаю, що нам вдалося додати до нинішньої атмосфери кохання ще трохи любові, адже її ніколи не буває забагато”, — переконаний Руслан Рохов, голова міської Фундації регіональних ініціатив, яка була організатором акції.

Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *