Соціум

Хмельничани скаржилися на якість комунальних послуг

У вівторок у приміщенні ЖЕКу №1 секретар міської ради Валерій Лесков провів прийом громадян з особистих питань. Переважна більшість звернень хмельничан стосувалась якості житлово-комунальних послуг, ремонту будинків, прибудинкових територій, несанкціонованої торгівлі, самовільного паркування автомобілів тощо.

Зокрема, мешканці вулиці Соборної скаржилися секретарю міської ради на погане опалення будинку. За їх словами, після того, як у будинку з’явився магазин, опалення значно погіршилося через порушення теплової мережі. Люди неодноразово звертались у теплокомуненерго, там кивають на власника магазину, а в квартирах, як і раніше, холодно. Валерій Олександрович пообіцяв розібратися з цією ситуацією і проконтролювати, аби опалення було повноцінно відновлене.

Жителі вулиці Проскурівського підпілля просили владнати ситуацію із розташованим у їхньому дворі громадським туалетом, у якому відсутня каналізація. Скаржились люди й на поганий стан прибудинкового асфальтного покриття. Просили, аби влада зобов’язала приватних підприємців, які орендують у цих будинках приміщення, владнати це питання.

За допомогою до Валерія Лескова звернулися й мешканці мікрорайону Гречани, їх, в основному, турбували поганий стан дахів, козирків біля входів до під’їздів, старі ліфти та погане опалення квартир.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *