Соціум

Бубка нагородив хмельницьких журналістів та фотографів

Минулої п’ятниці Національний олімпійський комітет нагородив кращих українських спортивних журналістів та фотографів, до числа яких потрапили й хмельничани в чотирьох номінаціях.

У 2010-ому Всеукраїнський конкурс серед спортивних журналістів “Україна олімпійська” став ювілейним — десятим. До участі в ньому долучилися як акули журналістського пера, так і нові імена — перспективні репортери з 21 регіону України. Кращих тут визначали аж в 11 номінаціях, у трьох з яких тріумфували наші земляки. Серед найкращих громадсько-політичних газет року (відділ спорту) заслужену нагороду отримав колектив “Подільського кур’єра”. Його позаштатний кореспондент, а також і наш, Віктор Флентін, переміг у номінації “Жінки в спорті”. До числа кращих спортивних радіопрограм потрапило “Сузір’я спорту” (Хмельницьке обласне радіо).

Також цього дня відзначали переможців третього всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії. Його географія також стала ширшою: свої роботи надіслали фотомайстри з усіх регіонів країни. До числа переможців тут потрапили двоє подолян Олександр Горенко та Сергій Франков.

До речі, голова комісії НОК “Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху” Олег Волков, перераховуючи щорічних найактивніших учасників конкурсів, першим у цьому списку назвав Хмельниччину. Більше про враження від нагородження можна буде дізнатися за кілька днів під час “круглого столу”, який проведе обласне відділення НОК.

Наш кор.
На фото: нагороду отримує Віктор Флентін
Фото Олександра ГОРЕНКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *