Соціум

Зимова казка

У Палацi творчостi дітей та юнацтва вiдбулися ранки для дiтей з особливими потребами. Їх привiтав начальник управлiння працi та соцiального захисту населення міської ради Слов’ян Воронецький, який також передав щирі привітання та подарунки від міського голови Сергія Мельника.

Атмосфера в залі була чудова. Дітей зустріли казкові герої, ролі яких виконували вихованці гуртка юних витівників “Весельчата” (керівник Л.Потапова). Батьки, дідусі та бабусі посміхались, спостерігаючи гру юних акторів. Дітки брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, переможених в яких не було, всі учасники отримали подарунки. Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Валентина Костенецька прокоментувала це свято так: “Вже стало доброю традицією влаштовувати такі свята саме в Палаці творчості. Вони проходять тут дуже весело. Діти наче в казці побували, зустрілися з новорічними героями, відсвяткували з іграми та забавами”. Святкове дійство відбулося завдяки педагогам і вихованцям Палацу творчості дітей та юнацтва. Своїми враженнями поділилися й учасники свята.
Оксана Святошенко: “Мої враження від свята тільки позитивні. Я дуже приємно провела час, спостерігаючи казкове дійство. Дякую за свято!”
В’ячеслав Воронець: “Приємно було спостерігати, як дітки раділи, сміялись, танцювали. У буденному житті вони не так часто посміхаються. А тут малечу було просто не впізнати. На мою думку, свято вдалося. І діти, і дорослі повеселилися на славу”.

Інна Горбовцова,  вихованка Палацу творчості дітей та юнацтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *