Соціум

Мешканців міста турбують соціальні питання

Пряму телефонну лінію “Міська влада відповідає” провів у вівторок заступник міського голови Григорій Давиденко.

Дзвінків від хмельничан цього разу було лише кілька. Першою зателефонувала молода мама із вулиці Заводської. У неї було прохання посприяти з влаштуванням дитини, якій уже більше двох років, в один із дитячих садочків міста. Вона пояснила, що в дитсадку №15, за місцем проживання, куди вона звернулась, черга на оформлення в дошкільний заклад досить велика. Григорій Михайлович пообіцяв вивчити цю ситуацію.
Наступний дзвінок був від щасливої бабусі, внук якої народився в обласній лікарні. Їй не зрозуміло, чому в цьому медичному закладі немає традиції вітати породіль, які народили немовлят у новорічну ніч, як це робить міська влада у перинатальному центрі…
Інвалід ІІ групи Віталій Леонідович запитував, коли буде перший заїзд в реабілітаційний центр “Берег надії”, що знаходиться в с. Головчинці.
Світлана Григорівна із провулку П’яскорського нарікала на те, що КП “Південно-Західні тепломережі” погано подає тепло у її будинок.
Між телефонними дзвінками журналісти місцевих ЗМІ мали змогу також поставити запитання заступнику міського голови. Зокрема, їх цікавили питання фінансування охорони здоров’я в цьому році, пріоритети розвитку цієї галузі, вирішення питання збільшення місць у дитсадках, а також чому не працює медвитверезник.

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *