Соціум

У кінотеатрі “Планета” почали показувати фільми в 3D

Кінотеатр “Планета” вирішив не відставати від сучасних кінотехнологій, а тому вже тиждень його відвідувачі дивляться світові прем’єри в новому тривимірному форматі.

 До недавнього часу тривимірні фільми для хмельницьких кіноманів були далекою мрією. Хто не хотів одягнути диво-окуляри та стати не просто спостерігачем, а героєм та співучасником всього, що відбувається на екрані? Завдяки нещодавній появі в місті першого приватного кінотеатру найцікавіші могли на власні очі перевірити, що воно таке 3D. Тепер відкрити для себе секрети цього формату можна й у “Планеті”, де, до речі, ціни на квитки майже вдвічі дешевші, ніж у приватників.

Як нам зізнався директор обласної фірми “Кіновідеопрокат” Василь Піддубняк, йому після першого ж перегляду фільму в 3D закортіло показати такий формат кіно в рідних стінах. “Хотілося, щоб городяни змогли насолоджуватися перевагами досі незвичної для нашого обласного центру новинки”, — додає він.

Василь Арсентійович розповідає, що разом із демонстрацією стрічок у форматі 3D в підопічному йому закладі відбудеться ще багато приємних змін. Для цього в залі “Прем’єрному”, де відбуватимуться сеанси в 3D, за кілька днів з’явиться спеціальний екран більших розмірів: замість звичних 7х3,24 м буде встановлено 9,5х3,45 м. Крісла замінять на більш зручні: вони матимуть рухомі спинки, які повторюватимуть нахили людини вперед, назад чи вбік. Через те, що тривимірний показ робить глядача безпосереднім учасником фільму, йому доводиться багато рухатись. Отож такі місця для сидіння додадуть перегляду лише комфортності. Буде в залі й так звана віп-зона: в останньому ряду поставлять вісім великих м’яких крісел, на яких кожен відчуватиме себе не гірше, ніж на улюбленому домашньому дивані.

Ольга Цимбалюк

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *