Соціум

Хмельницьким міліціонерам подарували 38 квартир

Їх, а також ще й ключі від нових службових автомобілів правоохоронці отримали в переддень Нового року. Відтак 38 міліцейських родин зустрічали його вже у власних оселях, про які мріяли дуже давно.

Ключі від квартир новоселам вручав начальник обласного УМВС Сергій Шутяк. Він зауважив, що попри кризу в країні та критичну ситуацію з грішми завершити будівництво все ж вдалося. “ Сподіваюся, що сьогоднішня подія допомогла кожному з вас вирішити одну з найгостріших побутових проблем. І тепер ви ще з більшою віддачею виконуватимете професійні обов’язки, — сказав головний міліціонер краю. — Ці оселі ви отримали за свою працю. Й переконаний, що в них житимуть достойні працівники органів внутрішніх справ, поряд з якими люди почуватимуться безпечніше”.

Загалом за останній рік управління побудувало 6 126 квадратних метрів житла. Наразі в обласному центрі в експлуатацію вводяться 137-квартирний будинок на проспекті Миру та 40-квартирний будинок на вулиці В.Чорновола.

Що ж до нових автівок, то досі в своєму розпорядженні міліціонери області мали 383 машини. Однак відпер “залізних коней” стало на 16 більше. 12 з них служитимуть працівникам підрозділів карного розшуку в районах, допомагаючи оперативніше реагувати на порушення.

Наш кор.

Фото з сайту mia.km.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *