Соціум

Назвали десятку кращих спортсменів і тренерів області

У кінці року прийнято підбивати підсумки зробленого за цей період. І робити це значно приємніше, коли позитивних моментів було більше. Саме про такі моменти говорили на щорічній церемонії нагородження спортивної еліти Хмельниччини.

 

Традиційно управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації визначало десятку кращих атлетів із олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також серед юніорів. Подяками та подарунками відзначили й тренерів та фахівців фізкультури.

Вітаючи їх, заступник голови ОДА Вадим Гаврішко наголосив, що йому відрадно бачити в залі знайомі обличчя, які самовіддано працюють не за щось, а заради чогось. “Мати своїх чемпіонів і призерів різних рангів та різних рівнів дуже приємно. В першу чергу, через те, що саме ці люди творять імідж області та є прикладом того, як потрібно працювати та досягати поставлених завдань”, — сказав він. До його слів приєднався й начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Данилюк. Він нагадав про спортивні здобутки та подякував спортсменам за плідний минулий рік, додавши, що 13 найуспішніших удостоєні щомісячних стипендій.

Перераховувати всіх нагороджених ми не в змозі, тому нагадаємо імена тих атлетів, які стали кращими в олімпійських видах спорту. Серед них Катерина Григоренко, Ольга Жовнір, Галина та Дмитро Пундики, Георгій Зантарая, Ірина Кіндзерська (на фото), Дмитро Островський, Андрій Стаднік, Тетяна Філонюк та Олег Штурбабін. Серед тренерів до топ-10 потрапили Вадим Воронецький, Володимир Гоняк, Микола Лещенко, Володимир Ліщук, Костянтин Мудрик, Анатолій Новіков, Михайло Трофименко, Микола Штунь, Ольга та Валерій Штурбабіни.

У свою чергу обласне відділення НОК, за своєю версією, також нагородило кращих спортсменів та переможців обласного конкурсу серед спортивних журналістів “Україна олімпійська”. В номінації “Найкраща громадсько-політична газета” свої заслужені відзнаки отримали газети “Проскурів”, “Подільський кур’єр” та віньковецьке видання “Вперед”. Найкращими спортивними журналістами року, що минув, стали Світлана Поробок та Микола Софійчук з ХОДТРК “Поділля-центр” і спортивний кореспондент нашої газети Ольга Цимбалюк. Звання кращого спортивного фотографа року дісталося фотокору також нашої газети Дмитру Свідерському.

Наш кор.

Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *