Соціум

Віктор Флентін — серед кращих спортжурналістів

Під кінець грудня, вже за багаторічною традицією, Національний олімпійський комітет визначає кращих спортивних журналістів та кращі спортивні видання року.

Днями було підбито підсумки десятого ювілейного всеукраїнського конкурсу “Україна олімпійська”, який сприяє пропаганді та поширенню ідей олімпізму у вітчизняних засобах масової інформації. На нього надійшли роботи з 21 регіону країни. Після їх розгляду журі зауважило, що видання деяких областей досить активно надсилали свої матеріали, інші, навпаки, виявили меншу зацікавленість. Цим, на їх думку, і пояснюється велика різниця в якості конкурсних підшивок. Також члени комісії зазначили, що з кожним роком спортивних ефірів на радіо і телебаченні меншає.
Переможців визначали в 11 номінаціях. Найкращими громадсько-політичними газетами року (відділ спорту) було визнано три видання: разом із хмельницькою обласною газетою “Подільський кур’єр” свої відзнаки отримають “Николаевские новости” (м. Миколаїв) і тернопільське “Вільне життя”. У номінації “Жінки в спорті” кращим автором визнано позаштатного кореспондента “Подільського кур’єра” та “Проскурова” Віктора Флентіна (на фото).
До слова, “Проскурів” також уже двічі поспіль ставав переможцем у тій же номінації, що й наші колеги з “Подільського кур’єра”.

Наш кор.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *